KOBİ’ler ODAHOSTING’e Geçiş Yapmaya Başladı
Türkiye’de üretim yapan KOBİ’ler, web site ve e-posta altyapısı için ODAHOSTING’e geçiş yapmaya başladı.
Ağustos 2020’de testlerine başlanan ODAHOSTING, kısıtlı sayıda KOBİ’ye web site ve e-posta altyapısı konularında özel hizmet vermeye başladı.
Yurtiçi ve uluslararası lojistik ve hammadde sektörlerinde faaliyet gösteren bu şirketler için e-posta trafiğinin kesintisiz bir şekilde işlemesi gerektiğini belirten ODABLANC Genel Müdür Oytun Yalçın: “Sahip olduğumuz e-posta altyapısı sayesinde daha önceden e-posta gönderiminde spam’e düşme ya da e-postaların karşı tarafa iletilememe sorunları yaşayan KOBİ’ler, ODAHOSTING altyapısında geçer geçmez bu sorunların ortadan kalktığını bize iletti.” dedi.
Türkiye’de bulunan sunucular üzerinden sağlanan ODAHOSTING hizmeti, şirketlerin yurt içi ve yurt dışı iletişiminde çok önemli bir nokta olan e-posta trafiğinin kesintisiz bir şekilde ve düşük maliyetle gerçekleşmesini sağlıyor.
İletişim
ODABLANC Kurumsal İletişim Ofisi
hello@odablanc.com
Küçükbakkalköy Mah. Selvili Sok. No: 4/48 Ataşehir / İstanbul